Aura fotografie kan veel meer over je onthullen

De aura fotografie techniek wordt gebruikt voor zowel preventie als diagnose.

De foto Kirlian, ook bekend als bioeletrografia of bioeletrograma is een techniek uit de foto dan wekt de nieuwsgierigheid en scherpt de verbeelding van velen tot op de dag van vandaag. Als behandelen van foto de ionisatie van de gassen en dampen dan worden uitgeademd door de lichamen van alle levende wezens, sejam ze personen, dieren of planten, en ook van objecten inanimados.

Wie deze techniek officieel maakte en perfectioneerde was de elektrotechnisch ingenieur Semyon Kirlian en de vrouw Valentina Kirlian, in 1939 in Rusland. Als ze behandeld wordt door het te fotograferen element op een fotografische plaat te plaatsen die verbonden is met een bepaalde spanning en het beeld van de gassen en dampen worden onmiddellijk geprojecteerd in de plaat.

Tegenwoordig wordt dezelfde techniek elektrobiografie genoemd en bestaat uit een klein apparaatje en software (Aura Motion) dat gebruikt wordt voor de diagnose van fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

De patiƫnt komt op kantoor en ondersteunt zijn hand op het apparaat. Onmiddellijk leest een geavanceerde software informatie zoals de lichaamstemperatuur, de vochtigheidsgraad en de hoeveelheid energie die uit de vingers wordt uitgestraald.

Het is deze informatie en de manier waarop ze zich in het energetische veld (aura) presenteert, helder, ondoorzichtig, met donkere, vervormde plekken die ons informeren over de algemene toestand van de persoon. Door het formaat van de aura kunnen we emoties, energetische toestanden, veranderde bewustzijnstoestanden, fysieke, mentale, spirituele en gezondheidstoestand monitoren.

Ziektepreventie

Elektrobiografie is niet alleen gebruikt om een energetische diagnose van het individu te stellen, maar ook als een belangrijk preventiemiddel.

Het is belangrijk om te benadrukken dat elke ziekte zich eerst in het menselijke energieveld installeert en pas daarna het fysieke lichaam bereikt. Wanneer we dus een potentieel risicogebied detecteren, waarschuwen we de persoon om voorzichtiger te zijn met dat orgaan, om preventief medisch onderzoek te laten doen.

Degeneratieve ziekten zoals kanker, AIDS, de ziekte van Parkinson, Alzheimer, multiple sclerose en vele andere kunnen worden voorspeld door middel van elektrobiografie, die ook regio’s van het lichaam die aan stress onderhevig zijn laat zien. Dit alles is duidelijk in het beeld van de aura.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment